Asteptati, se incarca..

We’ve got it all covered

Hazard prezintă de fiecare dată un show fantastic, oferind pachetul complet pentru un eveniment reușit. Fie că e vorba de hiturile cele mai în vogă sau piesele de rezistență fără vârstă, contează pe noi pentru o petrecere cu mult stil, presărată cu un strop de nebunie! 

 • book now
 • hazard-band
 • THE BAND 

 • Pentru început, separă Hazard de restul peisajului muzical autohton. Perfecționarea obsesivă a sound-ului și consistența tehnică sunt printre elementele care conferă un nivel ridicat de autenticitate, de obicei absent în alte trupe de profil. Indiferent dacă e vorba de hituri de party, piese pop și rock celebre sau groove-ul energic din hip-hop, în Hazard le vei găsi pe toate cu ușurință!

  Principalul lucru care animă călătoria noastră este pasiunea pentru muzică și entertainment. 7 oameni conferă un sound generos, interpretează piese aparținând mai multor perioade și genuri muzicale, ba chiar și compun. Cu 7 talente diferite, fiecare dintre noi are oportunitatea să strălucească și să bucure publicul într-un mod degajat și expresiv.

  Pe lângă toate acestea, împărtășim și alte pasiuni cu tine. Unii dintre noi sunt cinefili, gurmanzi, iubitori de carte sau tehnologie, ne place mult să schiem, să călătorim și evident, să ne vedem la o bere sau cafea cu tine, așa că ești binevenit oricând să ne cunoaștem!

 • EXTRA SERVICES

 • Hazard: CUNOSCUTĂ PENTRU PRESTĂRI CU CARACTER DE CONCERT LA EVENIMENTE PRIVATE ȘI CORPORATE

  Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Hazard reușește să transforme prestația artistică într-o adevărată experiență captivantă și versatilă. Cu un bagaj muzical și de management atât de vast, poți conta pe furnizarea unor servicii de înaltă calitate, ceea ce îți va permite să te relaxezi și să te bucuri de evenimentul tău mult așteptat. 

  sound-hazard

  +

  Sistemul nostru a deservit de-a lungul anilor atât evenimente private speciale sau party-uri corporate, cât și concerte de club. Fie indoor sau outdoor, în funcție de nevoile tale, punem la dispoziție servicii profesionale de producție, cu sistemul de sunet propriu sau prin intermediul colaboratorilor noștri tehnici.

  ligths-hazard

  +

  Un show de lumini atent conceput este cu siguranță un ingredient important pentru fiecare ocazie specială. Suntem dotați cu echipamentele corespunzătoare pentru a pune în cea mai bună lumină evenimentul tău.

  stage-hazard

  +

  Aducem muzica la viață și prin soluții scenotehnice de top, cu focusul pe o furnizare personalizată. Astfel, vei dispune de  o metodă simplă și benefică tuturor invitaților pentru a interacționa eficient și a transforma ringul de dans într-o atmosferă de concert! 

  dj-hazard

  +

  Fără pauze de la dans! Alături de un DJ priceput care mixează o largă varietate de genuri muzicale, putem să extindem repertoriul în cele mai îndrăznețe feluri, adecvat viziunii tale.

  1000

  evenimente

  500

  clienți

  10

  ani de experiență

  more videos
 • SOCIAL NEWS

 • You are in good company!  Meet other awesome people who partied with us:
 • arobs
  endava
  softivsion
  sdl
  msg
  microfocus
  tc
  vanilla
  cemacon
  energobit
  gu
  ikea
  lecom
  lions
  salina
  sfara
  snowfest
  transavia
  urbb
  vitrina
  yonder
 • Add the unique twist to your party!